A L'Oréal Brandstorm versenyt mutatják be a vállalat képviselői a Közgázon

Frissítve: 2019/11/22

2019. november 27-én, szerdán 15.40 órától, a 118-as teremben a L'Oréal Románia részéről  Ruxandra Botescu és Oana Dodoiu employer branding szakértők mutatják be a L'Oréal Brandstorm nemzetközi diákverseny 2020-as esettanulmányát. Az látogatásra karunkon annak köszönhetően kerül sor, hogy a 2019-es verseny országos győztese intézetünk csapata volt, akik sikerrel képviselték Romániát a verseny párizsi globális döntőjén. Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel egy izgalmas és innovatív kihívás a kozmetikai termékek piacán! 

2019. november 27-én szerdán 15.40 órától a 118-as teremben a L'Oréal Románia részéről Ruxandra Botescu és Oana Dodoiu Employer Branding szakértők mutatják be a L'Oréal Brandstorm nemzetközi diákverseny 2020-as esettanulmányát. A látogatásra karunkon annak köszönhetően kerül sor, hogy a 2019-es verseny országos győztese intézetünk csapata volt, akik sikerrel képviselték Romániát a verseny párizsi globális döntőjén. A csapat tagjai Nagy Noémi, Ilyés Klarisz és Szabó Gellért voltak.

A L’Oréal Brandstorm a világ legnagyobb diákversenye, amelyen a csapatoknak marketing, innováció és business tudásukat felhasználva kell versenyképes innovatív fogyasztói megoldásokat kidolgozniuk. A versenyzőknek valós adatokat használva és feladatokat megoldva, a vállalat szakembereivel és vezetőivel együttműködve kell alkalmazniuk az egyetemen tanultakat. A verseny angol nyelven zajlik. Idén a versenyfeladat egy műanyagmentes jövő építése a szépségiparban, azaz Build a plastic-less future in the beauty industry!

Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel egy izgalmas és innovatív kihívás a kozmetikai termékek piacán! 

Létrehozva: 2019/11/22

+