Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Ballagnak a mesteri képzéseink végzős hallgatói

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment mesterik végzős hallgatói is ballagnak 2018. június 5-én 16.00 órától, a BBTE Magyar Tagozatának magiszteri ballagási ünnepsége keretében. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk!

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment végzős hallgatói is elballagnak 2018. június 5-én a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Auditorium Maximum termében. 

Az eseményen dr. Soós Anna rektorhelyettes, a Magyar Tagozat vezetője és Buryán Tünde diák-alprefektus köszönti a végzős mesteris hallgatókat, tudománynépszerűsítő előadást tart dr. Demeter Attila, egyetemi docens Megszelídíthető-e a nacionalizmus? Eötvös József a nemzetiségi kérdésről címmel, fellép a BBTE Magyar Színházi Intézetének másodéves hallgatói csoportja és a Visszhang kórus, illetve sor kerül az oklevelek átadására is.

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar nyelvű mesterképzései vállalati partnerségben működnek. A gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődők a programokról és a felvételi folyamatról további információkat itt találhatnak: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

Gratulálunk a végzős mesteriseknek, és várjuk a következő tanévben is a közgazdász szakma iránt érdeklődőket!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro