BBTE-Közgáz Alumni Est, 2017

Frissítve: 2017/09/15

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete egykori hallgatói számára negyedik alkalommal szervezi meg az Alumni Estet 2017. szeptember 30-án, 17:00 órától a Kar 118-as termében. Az esemény alkalmat biztosít volt diáktársakkal való találkozásra, kapcsolatépítésre és visszajelzések közvetítésére az egyetemi oktatás fejlesztéséhez. Kérjük, hogy az érdeklődő alumnik részvételi szándékukat a következő linken jelezzék: Regisztráció

Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete egykori hallgatói számára negyedik alkalommal szervezi meg az Alumni Estet. Az eseményre 2017. szeptember 30-án, 17:00 órától kerül sor a "Közgáz Karon", a 118-as teremben. Az esemény alkalmat biztosít volt diáktársakkal való találkozásra, szakmai kapcsolatépítésre és visszajelzések közvetítésére az egyetemi oktatás fejlesztése céljából.
 
Az idei Alumni Est kerekasztal-beszélgetés témája "Külföldön vagy itthon? Elhelyezkedési lehetőségek és stratégiák a végzett közgazdászok körében". 
 
Az Alumni Est informális része 19:30-tól a Bulgakov kávéházban folytatódik hidegtálas vacsorával.
Kérünk minden érdeklődő alumnit, hogy részvételi szándékát a következő linken regisztrálja legkésőbb szeptember 17., vasárnap estig:  https://goo.gl/forms/ 9ooq1CbAqtPA9O9t2
 
A karon szervezett esemény és a svédasztal a Bulgakov kávéházban minden résztvevő számára ingyenes, az efölött történő fogyasztás, beleértve az italokat, önköltséges.
 
Az esemény Facebook oldala a következő linken érhető el: Alumni Est
A végzett közgázasok Facebook csoportja pedig ezen a linken: Alumni Csoport
 
Találkozunk szeptember 30-án!

Létrehozva: 2017/09/15

+