Brüsszeli menedzsment versenyen bizonyított két mesteris hallgatónk

Frissítve: 2017/03/09

Fekete Réka és Kerekes Gábor, Vállalkozásmenedzsment szakos mesteris hallgatóink részt vettek a Solvay Brussels School of Economics & Management által Brüsszelben szervezett Solvay Business Games gyakorlati esettanulmány verseny helyszíni, élő fordulóján, ahol kiváló szakmai teljesítmény nyújtottak. Gratulálunk a két mesteris hallgatónknak!

Brüsszelben mérhette össze gyakorlati menedzsment tudását a legnagyobb külföldi egyetemek diákjaiéval két mesteris hallgatónk. Fekete Réka és Kerekes Gábor Vállalkozásmenedzsment szakos hallgatóink sikerrel teljesítették a rangos nemzetközi, menedzsment témájú esettanulmány verseny komoly előválogatását, és több, mint 1200 jelentkező közül elnyerték a verseny brüsszeli döntő fordulójában való részvétel jogát.

A brüsszeli menedzsment versenyt idén tizedik alkalommal szervezték meg, és idén először valamennyi kontinens képviseltette magát.

A nemzetközi szakmai megmérettetés megoldandó valós és gyakorlati vállalati esettanulmányait a Lidl, a McKinsey, a BDO, a Degroof Petercam és a Unilever multinacionális vállalatok menedzsmentje biztosította.

A rangos versenyen részt vevő mesteris hallgatóink színvonalas szakmai megoldásokat nyújtottak.

Gratulálunk a két mesteris hallgatónknak!

Létrehozva: 2017/03/09

+