Dobogós helyezés a Magnolia gazdasági esettanulmány versenyén

Frissítve: 2018/04/05

Kiváló harmadik helyezést ért el Gergely Andrea, a intézetünk 3. éves, Pénzügy és Bank szakirányos hallgatója a Magnolia vállalat, valamint a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar által 2018. március 30-án szervezett román nyelvű esettanulmány versenyen. A versenyen a jelentkezőknek a Magnolia.ro weboldal fejlesztésére és az online eladások növelésére tett a javaslataikat kellett bemutatniuk. Gratulálunk!

Kiváló harmadik helyezést ért el Gergely Andrea, a intézetünk 3. éves, Pénzügy és Bank szakirányos hallgatója a Magnolia vállalat, valamint a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar által 2018. március 30-án szervezett román nyelvű esettanulmány versenyen.

A jelentkezőknek egy előre meghatározott struktúrájú dolgozatot kellett készíteniük arról, hogy melyek lennének a javaslataik a Magnolia.ro weboldal fejlesztésére annak érdekében, hogy növelni tuják online eladásaikat. A 18 jelentkező egyéni projektjének elbírálását követően kiválasztásra került az a tíz legjobb dolgozat, amelyeket a versenyzők élőben is bemutathattak, román nyelven, a szakmai zsűri előtt.

A versenyen résztvevő egyetlen magyar tagozatos hallgató, Gergely Andrea kiváló harmadik helyezést szerzett.

Gratulálunk!

Létrehozva: 2018/04/05

+