Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Doktori címet szerzett Rácz Béla-Gergely, intézetünk oktatója

A Menedzsment tudományok doktora címet szerezte meg Rácz Béla-Gergely kollégánk doktori tézisének nyilvános megvédése során, melyre 2017. december 7-én került sor a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán. A doktori értekezés címe: „Knowledge transfer in multinational companies for increasing operational plant performance”, témavezetője dr. Anca Borza, egyetemi tanár.

Rácz Béla Gergelynek a doktori értekezését egy öttagú bizottság, illetve családjából, kollegáiból, diákjaiból és barátaiból álló széles hallgatóság előtt kellett megvédenie. Az elbíráló bizottság tagjai: dr. Szász Levente (elnök, BBTE Kolozsvár), dr. Anca Borza (doktori vezető, BBTE Kolozsvár), dr. Ion Popa (referens, ASE Bukarest), dr. Cosmin Dobrin (referens, ASE Bukarest), valamint dr. Ovidiu Bordean (referens, BBTE Kolozsvár).

A nyilvános védés során Rácz Béla Gergely bemutatta az elmúlt 3 év doktori kutatásának munkáját, melyet a kérdésfelvetések, vita és kiértékelés rész követett. A doktori védés zárásaként a bizottság tagjai rövid időre elvonulva megvitatták a védés eredményeit, majd Romániában a Menedzsment tudományterületen egyedülállóként kiváló minősítéssel, egyöntetűen ítélték oda a doktori címet Rácz Béla Gergely PhD hallgatónak. A kiváló minősítés nem csak a doktori tézis tudományos színvonalának, hanem a doktori kutatás alapján született nemzetközileg legmagasabb szinten jegyzett publikáció elismerése is egyben.

Az intézet minden tagja nevében ezúton is gratulálunk dr. Rácz Béla Gergelynek!

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro