Döntőbe jutás és III. helyezés a pécsi esettanulmány versenyen

Frissítve: 2013/10/16

2013. október 13-15 között a Pécsi Tudományegyetemen hatodik alkalommal került megrendezésre a Dr. Papp László Számviteli Verseny, amelyen 17 magyarországi és határon túli csapat vett részt. A versenyen a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetet 3 csapat képviselte, akik közül két csapat döntőbe jutott, egyikük pedig kiváló harmadik helyezést ért el.

2013. október 13-15 között a Pécsi Tudományegyetemen immár hatodik alkalommal került megrendezésre a Dr. Papp László Számviteli Verseny, amelyen 17 magyarországi és határon túli csapat vett részt. A versenyen a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét 3 csapat képviselte, akik kiválóan helytálltak: a csoportfordulókat követően 2 csapat is bejutott a verseny 5 csapatos döntőjébe, melyek közül az egyik kolozsvári csapat harmadik helyezést ért el.

A verseny döntőjének végeredménye:

• I. helyezés: Pécsi Tudományegyetem (G&A csapat)

 II. helyezés: Pécsi Tudományegyetem (Insight csapat)

 III. helyezés: Babeș-Bolyai Tudományegyetem (Sirius csapat - Ábrahám Krisztina, Csorvási Endre, Gáspár Barna-Szabolcs, Imrea Beáta)

További döntős csapatok:

• Babeș-Bolyai Tudományegyetem (Qualiteam csapat – Demeter Zselyke, Dombi Tünde, Kovács Anita, Székely Rita)

• Miskolci Egyetem (Csillagvirágok csapat)

A versenyen szintén részt vett a kolozsvári Lotus csapat (Ábrán Csilla-Hajnalka, Czirják Renáta-Hajnalka, Furdek Balázs, Rákóczi Roland).

A versenyen adott esettanulmány nehéz feladat elé állította a résztvevőket, akik a regionálisan meghatározó szerepet betöltő idegenforgalmi és vendéglátóipari nagyvállalat, a Mevid Zrt. számára kellett egy átfogó kontrolling rendszert kialakítsanak.

A kolozsvári csapatok kiváló teljesítményére jellemző, hogy immár ötödik éve folyamatosan minden évben dobogós helyezést érnek el a pécsi esettanulmány versenyen.

Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek!

Létrehozva: 2013/10/16

+