Döntős szereplés az IFUA Horváth & Partners menedzsment esettanulmány versenyén

Frissítve: 2018/11/28

Döntőbe jutott csapatunk az  IFUA Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó cég stratégiai menedzsment esettanulmány versenyén. A Deák Levente (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, 2. év), Éltes Rita és Géger Gyopár (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 1. év), valamint Kelemen Kincső (Gazdasági informatika, 3. év) alkototta csapatunk jó szakmai teljesítményt nyújtva helytállt a top 10-es döntőben. Gratulálunk hallgatóinknak!

Az IFUA Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó vállalat 2018. november 16-án rendezte meg a stratégiai esettanulmány versenyének döntő szakaszát Budapesten, melyre az intézetünket képviselő csapat is továbbjutott.

A verseny két fordulóból állt, az első fordulóban egy selejtezőre került sor, ahonnan a legjobb 10 csapat került a döntőbe. Az előfordulóból kiválasztott 10 legjobb csapat között szerepelt Budapesten a Synergy csapata is, név szerint Deák Levente, Éltes Rita, Géger Gyopár és Kelemen Kincső, akik a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet diákjai.

Az esettanulmány témáját a Cserpes Sajtműhely nevű vállalat szolgáltatta, amelynek árbevétel növelő stratégiát kellett kidolgozni. A bemutatókon kívül a diákok részt vehettek kiegészítő programokon is, mint pl.: tanácsadós Beugró szituációs játék, IFUA Non-profit kártyajátéka és beszélgetés a tanácsadói karrierről. A bemutató után egy állófogadásra került sor, ahol a csapat a személyes visszajelzésekből sokat tanulhatott, illetve új kapcsolatokra is szert tettek.

Gratulálunk hallgatóinknak!

Létrehozva: 2018/11/28

+