Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Dr. Szász Levente dékánhelyettes nyerte el az egyetem 2018-as Kutatói Kiválóság díját

2018. december 17-én kerültek átadásra a Babeș-Bolyai Tudományegyetem kutatási és oktatási kiválósági díjai. A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karról a Kutatói Kiválóság díjat dr. Szász Levente nyerte el, a menedzsment szakterületen 2017-2018-ban elért kiemelkedő nemzetközi kutatási eredményeiért, első helyezést érve el a tudományos publikációk összesített impakt faktora alapján. Gratulálunk az elismeréshez!

2018. december 17-én a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Aula Magnajában átadásra kerültek a 2017-2018-as tanév kutatási és oktatási tevékenységeiért odaítélt kiválósági díjak.

Az egyetem a kutatókat az elmúlt két évben megjelent nemzetközi tudományos publikációk összesített impakt faktora alapján rangsorolta, melynek alapján a 2017-2018-as tudományos tevékenységért járó Kutatói Kiválóság díjat dr. Szász Levente, egyetemi docens, karunk magyar tagozatáért felelős dékánhelyettese nyerte el. A díjakat dr. Ioan-Aurel Pop akadémikus, az egyetem rektora, valamint dr. Daniel David az egyetem kutatási rektorhelyettese adta át a díjazottaknak.

Gratulálunk az elismeréshez!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro