Egy mobil alkalmazás életciklusa az ötlettől a megvalósulásig - előadás a Halcyon Mobillal

Frissítve: 2017/11/29

A Szolgáltatások alapjai tantárgy keretében 2017. december 6-án, 11.20-12.50 óra között izgalmas előadásra kerül sor a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar A2-es termében. Bálint Katalin, a Halcyon Mobile UX designere és Deac Csilla, a cég marketingese tartanak előadást arról, hogy hogyan születik egy mobil applikáció. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

A Szolgáltatások alapjai tantárgy keretében 2017. december 6-án, 11.20-12.50 óra között izgalmas előadásra kerül sor a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar A2-es termébenBálint Katalin, a Halcyon Mobile UX designere és Deac Csilla, a cég marketingese tartanak előadást arról, hogy hogyan születik egy mobil applikáció. Az előadás címe: Egy mobil alkalmazás életciklusa az ötlettől a megvalósulásig.

A Halcyon Mobile egy kolozsvári, teljes szolgáltatásokat nyújtó technológiai cég, mely több mint egy évtizede tervez és fejleszt natív iOS es Android alkalmazásokat startupok számára.

Az App Store-ban es Google Play-en elérhető digitális termékeik emberek mindennapjait hivatottak könnyebbé tenni a technológia által. Az ötlettől a terjesztési platformokig vezető út azonban számos technikai és tervezési kihívással van kikövezve. Ezekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatairól számol be Bálint Katalin, UX designer, és Deac Csilla, marketing asszisztens, a mobil alkalmazások életciklusáról szóló előadásukban.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 
 

Létrehozva: 2017/11/29

+