Elballagtak mesteri képzéseink végzős hallgatói

Frissítve: 2017/06/19

 

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment mesterik végzős hallgatói ballagtak 2017. június 15-én. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk!

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment végzős hallgatói ballagtak 2017. június 15-én a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Auditorium Maximum termében. 

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri programjai idén is vállalati partnerségben indulnak. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra való jelentkezésre, kolozsvári munkavégzéssel. A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteri órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal, ezáltal lehetőséget biztosítva mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. 

A gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődők további információkat itt találhatnak a képzéseinkről és a felvételi folyamatról: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

Gratulálunk a végzős mesteriseknek, és várjuk a következő tanévben is a közgazdász szakma iránt érdeklődőket!

 

Létrehozva: 2017/06/19

+