Első helyezés a Miskolci Egyetem esettanulmány versenyén

Frissítve: 2014/04/28

2014. április 24-25. között került megrendezésre a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara és Vezetéstudományi Intézete szervezésében a Dr. Susánszky János Esettanulmány-megoldó Emlékverseny. A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetet képviselő QualiTeam csapat kiváló első helyezést ért el.

2014. április 24-25 között került megrendezésre a Dr. Susánszky János Esettanulmány-megoldó Emlékverseny a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara és Vezetéstudományi Intézete szervezésében. A kolozsvári csapat mellett a verseny résztvevői Magyarország különböző pontjairól érkeztek, budapesti, pécsi, debreceni, veszprémi és miskolci egyetemeket képviselve. A versenyen a kolozsvári csapat kiváló első helyezést ért el.
 
A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét a QualiTeam csapat képviselte, melynek tagjai Czirják Renáta, Demeter Zselyke, Kiss Alpár és Székely Rita voltak.
 
A rendelkezésre álló 10 óra alatt a csapatoknak egy startup vállalkozás üzleti és működési tervét kellett kidolgozniuk, amellyel elegendő finanszírozási forrásra tehetnek szert a befektetők meggyőzése által. A startup egy telefonos applikáció értékesítésével foglalkozik, melynek segítségével a felhasználók értékelhetik a Broadway és más new yorki színházak műsorait, megkönnyítve ezáltal más felhasználók döntéshozatalát a minőségi műsorok kiválasztásában.
 
A bemutató napján a csapatoknak egy szakmai zsűri előtt kellett prezentálniuk munkájukat, választ adva egyúttal a zsűritagok kérdéseire. A verseny végeredménye:
  • I. hely: Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
  • II. hely: Pécsi Tudományegyetem
  • III. hely: Pannon Egyetem, Veszprém

 

Létrehozva: 2014/04/28

+