EU-s pályázati források a 2014-2020-as programozási időszakban - előadás

Frissítve: 2015/10/19

2015. október 20-án 17 órai kezdettel kerül sor Szávics Petra, regionális fejlesztési szakértő, előadására EU-s pályázati források a 2014-2020-as programozási időszakban címmel, melynek fókuszában a kis- és középvállalkozások projektjeinek finanszírozási lehetőségei állnak. Az előadás helyszíne a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as terme. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2015. október 20-án 17.00 órai kezdettel kerül sor Szávics Petra, regionális fejlesztési szakértőelőadására EU-s pályázati források a 2014-2020-as programozási időszakban címmel, melynek fókuszában a kis- és középvállalkozások projektjeinek finanszírozási lehetőségei állnak. Az előadás helyszíne a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának 118-as terme. 

A 2014-2020-as programozási ciklus számos újdonsággal szolgál. Ezekmár a programok előkészítési folyamatát is befolyásolták, azok tartalmában is megjelennek és kihatással vannak a pályázási folyamatra is. A főbb változások a pályázók körét, a jogosult tevékenységeket és az értékelési folyamatokat érintik. A vissza nem térítendő támogatások mellett megjelennek egyéb, a KKV-k számára rendelkezésre álló, új támogatási típusok is. Az előadás ezekre a vállalkozásokat érintő változásokra összpontosít, elsősorban a 2014-2020-as Regionális Operatív Program kapcsán, visszacsatolva az ezeket előidéző uniós háttérre.

Szávics Petraregionális fejlesztési szakértő, az Észak-nyugati Regionális Fejlesztési Ügynökség munkatársa több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az uniós fejlesztéspolitika területén. Tapasztalatát a nagyrészt  kormányzati intézményeknél, és közreműködő szervezeteknél szerezte, de dolgozott a tanácsadó szférában és civil szervezeteknél is. Jelenleg az Észak-nyugati Regionális Fejlesztési Ügynökség szakértője. Ezt megelőzően az Uniós Alapok Minisztériumának egyik államtitkári tisztségét töltötte be. Tanulmányait a Babeș-Bolyai Tudományegyetemen, valamint a Közép Európai Egyetemen folytatta.

Az előadás a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar Magyar Intézetében oktatott Projektmenedzsment, illetve Projektciklus menedzsment tantárgyak keretében kerül megrendezésre.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2015/10/19

+