Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Felkészítő szakdolgozat és ETDK dolgozat írására dr. Szász Leventével

2018. november 13-án, kedden, 17:20 órai kezdettel az Aulában sor kerül a hagyományosan minden évben megszervezett „Hogyan írjunk szakdolgozatot?” című előadásra, ahol dr. Szász Levente látja el hasznos tanácsokkal azokat a hallgatókat, akik tudományos diákköri konferencia dolgozat, alapképzéses szakdolgozat vagy mesteris disszertáció írása előtt állnak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!  

2018. november 13-án, kedden, 17:20 órai kezdettel, az Aulában sor kerül a hagyományosan minden évben megszervezett „Hogyan írjunk szakdolgozatot?” című előadásra, ahol dr. Szász Levente, intézetünk oktatója és karunk dékánhelyettese látja el hasznos tanácsokkal mindazon hallgatókat, akik tudományos diákköri konferencia dolgozat, alapképzéses szakdolgozat vagy mesteris disszertáció írása előtt állnak.  

Az előadás elsősorban a dolgozat témájának és struktúrájának kialakítására, a különböző források felhasználására, az adatgyűjtésre, valamint az adatelemzésre fog fókuszálni.

Minden szakdolgozat, disszertációs dolgozat és ETDK dolgozat írót szeretettel várunk!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro