Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Felkészítő ETDK- és szakdolgozat írására dr. Szász Leventével

 

2017. december 12-én, kedden, 15:40-17:40 óra között, karunk 118-as termében kerül sor a hagyományosan minden évben megszervezett „Hogyan írjunk szakdolgozatot?” című előadásra, ahol dr. Szász Levente látja el hasznos tanácsokkal mindazon hallgatókat, akik tudományos diákköri konferenciára beadandó dolgozat, alapképzéses szakdolgozat vagy mesteris disszertáció megírása előtt állnak.  

A Közgazdasági Kutató Klub szervezésében 2017. december 12-én (kedden) 15:40-17:40 között, a 118-as teremben (az Aula mellett) kerül sor a hagyományosan minden évben megszervezett „Hogyan írjunk szakdolgozatot?” című előadásra, ahol dr. Szász Levente látja el hasznos tanácsokkal mindazon hallgatókat, akik tudományos diákköri konferencia dolgozat, alapképzéses szakdolgozat vagy mesteris disszertáció megírása előtt állnak.  

Az előadás elsősorban a dolgozat témájának és struktúrájának kialakítására, a különböző források felhasználására, az adatgyűjtésre, valamint az adatelemzésre fog fókuszálni.

Minden potenciális ETDK-résztvevőt, szakdolgozat és disszertációs dolgozat írót szeretettel várunk!

 

A rendezvény a Közgazdasági Kutató Klub és a PADE Alapítvány támogatásával jött létre.

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro