Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Felvételi a Menedzsment távoktatás 50 helyére

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara évente 50 diák számára nyújthat távoktatásos képzést magyar nyelven, menedzsment szakterületen. Újdonságnak számít, hogy ősztől az elsőéves távoktatásos diákok a tanulmányi szerződés alapján táblagépet is kapnak. 

A Romániai Felsőoktatási Minőségbiztosítási Hatóság (ARACIS) 2014. június 25-i döntése alapján továbbra is akkreditált a magyar nyelvű Menedzsment alapképzés a távoktatáson. A Hatóság vizsgálata alapján a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara évente 50 diák számára nyújthat távoktatásos képzést magyar nyelven, menedzsment szakterületen. Újdonságnak számít, hogy ősztől az elsőéves távoktatásos diákok a tanulmányi szerződés alapján TÁBLAGÉPET is kapnak, amelynek segítségével hároméves tanulmányaik alatt könnyebben elérhetik az elektronikus oktatási anyagokat, illetve még könnyebben tarthatják a kapcsolatot az oktatókkal. 

A felvételi időszak július 14-én kezdődik. A felvételi menetéről és követelményeiről bővebb információt találhat ITT.

A távoktatási formáról bővebb információ elérhető ITT.

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro