Felvételi alapképzésre 107 tandíjmentes helyre

Frissítve: 2013/07/11

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete felvételit hirdet a 2013-2014-es tanévre. A diákok alapképzésen három szakirány közül választhatnak: Marketing,  Menedzsment, Pénzügy és bank. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti marketing és menedzsment szakirányon. A három szakirányon 107 államilag támogatott hely várja a jelentkezőket július 15-től.

Marketing     

– nappali képzés – 24 tandíjmentes és 26 tandíjas hely

– távoktatás – 25 tandíjas hely

A szakirány célja olyan szakemberek képzése, akik a vállalat piaci ügyleteit képesek sikeresen megtervezni és lebonyolítani. A hallgatók részletes betekintést nyernek a marketing tevékenységi területeibe és eszköztárába olyan tantárgyak tanulmányozása által, mint marketingkutatás, fogyasztói magatartás, márkamenedzsment, értékesítés ösztönzés és irányítás, szolgáltatásmarketing.

Menedzsment

– nappali képzés – 34 tandíjmentes és 16 tandíjas hely

– távoktatás – 50 tandíjas hely

A szakirány célja, hogy a végzős hallgatók olyan vállalatvezetői tudással legyenek felvértezve, mely lehetővé teszi számukra a vállalati döntési helyzetekben való helytállást, beleértve a saját vállalkozás indítását és vezetését. A képzés gyakorlati órái hangsúlyozottan esettanulmány jellegűek, melyek során a hallgatók olyan valós vállalati eseteket oldanak meg, amelyekkel felkészülhetnek az üzleti élet gyakorlati kihívásaira.

Pénzügy és bank 

– nappali képzés – 49 tandíjmentes és 21 tandíjas hely

A szakirány célja olyan szakemberek képzése, akik felkészültek a vállalatok beruházási döntéseinek, finanszírozásának és a pénzügyi kimutatások értelmezésének területén, ugyanakkor átlátják a bankok, a biztosítótársaságok és a brókercégek működési folyamatait, valamint kockázatelemzési és befektetési döntéseit.

 

A felvételivel kapcsolatos részletes információk az alábbi linken találhatók: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-alapkepzes

További felmerülő kérdésekre a magyar.intezet@econ.ubbcluj.ro emailcímen válaszolunk.

Létrehozva: 2013/07/11

+