Felvételi mesterképzésre 64 tandíjmentes helyre

Frissítve: 2013/07/11

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara felvételit hirdet mesteri képzéseire a 2013-2014-es tanévre. A diákstátusz előnyeit élvezve, a jelentkezők államilag támogatott helyen tanulhatnak tovább a három magyar mesteri szakirányon: Marketing stratégiák és politikák, Vállalkozásmenedzsment, Vállalati pénzügyi menedzsment. A három szakirányon 64 államilag támogatott hely várja a jelentkezőket július 15-től.

A mesteri programok a gazdaság különböző területeit lefedve kínálnak minőségi továbbképzési lehetőséget friss diplomásoknak és újra tanulni vágyóknak. A képzések a munkaerőpiac igényeinek megfelelően vannak kialakítva és biztosítják a magyar, román és egy vagy több nemzetközi szaknyelv elsajátítását.

Marketing stratégiák és politikák

– nappali képzés – 15 tandíjmentes és 35 tandíjas hely

A program célja olyan szakemberek képzése, akiknek feladata a marketing stratégia tervezése és megvalósítása az üzleti vagy akár a non-profit szférában. Az itt képzett szakemberek képesek lesznek a valós üzleti környezetet elemezni, a piaci lehetőségeket felismerni, az ennek megfelelő kínálatot kialakítani, kommunikálni és eljuttatni a fogyasztókhoz.

Kapcsolat:dr. Alt Mónika Anetta, egyetemi adjunktus, monika.alt@econ.ubbcluj.ro


Vállalkozásmenedzsment

– nappali képzés – 20 tandíjmentes és 30 tandíjas hely

A Vállalkozásmenedzsment mesteri program célja olyan szakemberek képzése, akik képesek a vállalkozások szervezési-vezetési gyakorlati kérdéseinek elemzésére és megválaszolására a dinamikusan változó piaci környezet és verseny feltételei közepette. A mesteri képzés nagyvállalati stratégiai és funkcionális ismereteket, valamint kisvállalati menedzsment ismereteket egyaránt biztosít.

Kapcsolat: dr. Györfy Lehel-Zoltán, egyetemi adjunktus, lehel.gyorfy@econ.ubbcluj.ro


Vállalati pénzügyi menedzsment

– nappali képzések – 29 tandíjmentes és 21 tandíjas hely

A vállalati pénzügyi menedzsment mesteri képzés célja pénzügyi szakemberek képzése mind a vállalati, mind a makrogazdasági szféra számára. A mesteri képzés ezt a célt hivatott szolgálni olyan tantárgyak tanulmányozása keretében, amelyek egyrészt a konkrét vállalati pénzügyi döntések korrekt megalapozására készítik fel a hallgatókat, másrészt azokkal a módszertani eszközökkel látják el a hallgatókat, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalatok mindennapi pénzügyi menedzsmentjében és hosszú távú stratégiai pénzügyi döntéseiben.

Kapcsolat:dr. Nagy Bálint Zsolt, egyetemi adjunktus, balint.nagy@econ.ubbcluj.ro

 

Mindhárom mesteri képzés lehetőséget nyújt a tanulmányok folytatására a doktori képzésben.

A felvételivel kapcsolatos részletes információk az alábbi linken találhatók:

http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

Létrehozva: 2013/07/11

+