Gazdasági eszközök és befektetések a környezetvédelemben

Frissítve: 2018/01/10

2018. január 16-án, 14.00-15.30 óra között, a Projekmenedzsment tantárgy keretében meghívottunk lesz Soós Réka környezetközgazdász, a Green Partners cég alapítója és ügyvezetője. Soós Réka 16 éve környezetvédelmi szakértőként dolgozik, feladatkörébe tartozik a befektetések gazdasági elemzése, a környezetvédelmi szolgáltatások árazása és a gazdasági eszközök elemzése és bevezetése. Az előadásra a 036-os teremben kerül sor. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2018. január 16-án, 14.00-15.30 óra között, a Projekmenedzsment tantárgy keretében meghívottunk lesz Soós Réka környezetközgazdász, a Green Partners cég alapítója és ügyvezetője. Soós Réka 16 éve környezetvédelmi szakértőként dolgozik a 2001-ben alapított kolozsvári székhelyű cégnél, feladatkörébe tartozik a befektetések gazdasági elemzése, a környezetvédelmi szolgáltatások árazása és a gazdasági eszközök elemzése és bevezetése.

Előadásában bemutatja a környezetvédelmi tanácsadói szolgáltatások helyzetét Romániában és a nemzetközi piacon, kitérve a Green Partners cég tevékenységére, majd a környezetgazdaságtan alapfogalmainak áttekintése után beszél a környezetvédelmi projektek gazdasági vonatkozásairól és a környezetvédelemben alkalmazott gazdasági eszközökről (környezetvédelmi adók, címkézés, széndioxid kibocsátás egységekkel való kereskedelem). Előadását egy esettanulmánnyal zárja, amelyben az EU-s alapokból finanszírozott hulladékgazdálkodási fejlesztési projektek tervezési szakaszában végzett gazdasági elemzés módszertanát ismerteti.

Az előadásra a 036-os teremben kerül sor. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Létrehozva: 2018/01/10

+