Győzelem a menedzsment témájú Év Esetoldója Versenyen

Frissítve: 2018/05/17

Boros Éva, Menedzsment szakirányos, 3. éves hallgatónk csapatának győzelmével zárult a menedzsment témájú Év Esetoldója Verseny 2018-as évada. A versenyen a legrangosabb esettanulmány versenyeken jó összesített eredményeket elérő egyetemi hallgatók vehettek részt, akik jó helyezést értek el az Év Esetoldója Rangsorban. Gratulálunk hallgatónknak!

2018. május 11-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Case Solvers által szervezett Év Esetoldója Verseny Budapesten. Az esemény döntőjére az Év Esetoldója Rangsor legjobb 12 versenyzője jutott be, akik között az összesített pontszámok alapján egy hallgatónk is szerepelt: Boros Éva (Menedzsment szak, 3.év).

A versenyzőket a helyszínen három darab négy fős csapatba osztották be, ahol a British Telecom vállalat problémáját kellett megoldani. A verseny az idén angol nyelvű volt, így a versenyzők angolul kellett kidolgozzák a megoldásaikat és prezentálják a szakmai zsűri előtt.

A verseny két esetmegoldási és prezentációs fordulóból állt. Az első körben a csapatoknak az elemzést kellett bemutatniuk, majd megoldási javaslatokat kellett tenni a zsűrinek. A zsűri kiválasztotta a legmegfelelőbb megoldási javaslatot, amit a csapatok ki kellett dolgozzanak a második fordulóban.  A verseny végén a zsűri kihirdette a győztes csapatot, amelynek eredménye szintén beleszámított a végső rangsorolásba. A győztes csapat tagja volt Boros Éva hallgatónk is. Bár az éves egyéni pontszámok alapján az Év Esetoldója címet nem sikerült kolozsvári szempontból megvédeni (2017-ben Deák Péter hallgatónk végzett a rangsor élén), Éva idén egy újabb értékes első helyezést szerzett a rangos versenyen.

Gratulálunk!

Létrehozva: 2018/05/17

+