Győzelem a miskolci menedzsment esettanulmány versenyen

Frissítve: 2017/10/24

Első helyen végzett a hallgatói csapatunk a Miskolci Egyetemen menedzsment témában megrendezett nemzetközi esettanulmány versenyen. A Horváth Adrienn (Menedzsment, 3. év), Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és Bank, 2. év), Szász Karina (Pénzügy és Bank, 2. év) és Vizeli Ibolya (Marketing, 2. év) által alkotott csapatunk valós vállalati menedzsment esetre adott gyakorlati megoldását a szakemberekből álló zsűri a legjobbnak ítélte. Gratulálunk! 

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre 2017. október 19-20. között a menedzsment témájú Dr. Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékverseny Miskolcon. A meghívásos gyakorlati menedzsment versenyen idén 7 csapat vett részt, köztük a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét és a Gazdasági Tanácsadó Klubot képviselő Enigma fantázianevű csapat is. A kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel docens, dr. Szász Levente docens és drd. Rácz Béla tanársegéd voltak.

A szervezők vállalati menedzserek közreműködésével állították össze az esettanulmányt, amely a MOL Petrolkémia új butadién-üzemének megépítéséhez kötődött.

A rendezvény során a versenyzőknek 10 órájuk állt rendelkezésre a menedzsment stratégiájuk felépítésére, majd másnap a menedzserekből és vállalati szakemberekből álló zsűri előtt mutatták be megoldásukat.

A verseny végeredménye:

I. díj: Babeș–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

II. díj: Budapesti Műszaki Egyetem

III. díj: Debreceni Egyetem

Gratulálunk a kolozsvári csapat sikeréhez! 

Létrehozva: 2017/10/24

+