Győzelem a pécsi menedzsment és számvitel versenyen

Frissítve: 2018/10/17

Első helyezést ért el intézetünk hallgatói csapata a Pécsi Tudományegyetemen megrendezett menedzsment és számvitel esettanulmány verseny 2018-as évadában. A gyakorlati tudásra alapozó megmérettetésen intézetünk két csapattal képviseltette magát, melyből a Costiniuc Norbert, Griz Zsuzsánna, Pádár Zsuzsánna és Szász Karina által alkotott csapat a döntőbe jutott, majd a dobogó legfelső fokára is felállhatott. Gratulálunk!

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium 2018. október 13-15. között rendezte meg a menedzsment és számvitel témájú Dr. Papp László Számvitel Versenyt. A versenyen 12 egyetemi hallgatókból alkotott csapat vett részt különböző felsőoktatási intézményekből, melyek között két csapat a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi  Magyar Intézetének képviseletében.

A két kolozsvári csapat összetétele:

Enigma csapat: Costiniuc Norbert, Griz Zsuzsánna, Pádár Zsuzsánna, Szász Karina.

The Pyramid Project csapat: Alexa Bettina, Jánosi Eszter, Juhász Zita, Vojkuj Csongor.

A kolozsvári csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel, dr. Rácz Béla és dr. Szász Levente voltak.

A versenyzők egy hulladékgazdálkodó vállalat, Biomark 2000 Nonprofit KFT részére kellett kidolgozzanak egy beruházás értékelést és felvázoljanak egy átfogó stratégiát, amit a verseny zárónapján egy szakmai zsűri előtt kellett bemutassanak. Hallgatóink ezúttal is kiváló eredményt értek el, intézetünk Enigma fantázianevű csapata a szakmai zsűri értékelése alapján a verseny legjobb megoldást nyújtotta, és ezzel elhódította a verseny vándorserlegét.

A verseny végeredménye:

  1. díj: Babeș–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
  2. díj: Miskolci Egyetem
  3. díj: Pécsi Tudományegyetem

Gratulálunk hallgatóinknak!

Létrehozva: 2018/10/17

+