Győzelem és két különdíj a veszprémi menedzsment versenyen

Frissítve: 2018/03/02

Hallgatóink győzelémével zárult a menedzsment témájú, a veszprémi Pannon Egyetemen meszervezett Tímár László Esettanulmányi Megoldó Verseny. Griz Zsuzsanna (Menedzsment, II. év), Kozma Nóra (Menedzsment, I. év), Molnár Eszter (Gazdasági informatika, I. év) és Virágh Tihamér (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év) a gyakorlati verseny legjobb megoldását bemutatva érdemelte ki az első helyezést, mely mellett a zsűri két különdíjjal is jutalmazta munkájukat. Gratulálunk!

2018. február 24–26. között tizenhetedik alkalommal rendezték meg a veszprémi Pannon Egyetemen a Tímár László Esettanulmányi Megoldó Versenyt, idén először rendhagyó módon. A verseny 16 csapat részvételével indult, a helyi és a meghívott csapatok közösen mérték össze tudásukat. A kolozsvári csapat a dobogó legfelső fokán, az első helyen végzett. Emellett a legtrükkösebb és legígéretesebb csapatnak járó különdíjat is kiérdemelték.

A kolozsvári csapatot a Babeș–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatos hallgatói alkották, név szerint: Griz Zsuzsanna (Menedzsment, II. év), Kozma Nóra (Menedzsment, I. év), Molnár Eszter (Gazdasági informatika, I. év) és Virágh Tihamér (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év).

Az esettanulmányt a versenyre a cegetveszek.hu elnevezésű online platform szolgáltatta. A résztvevők cégvásárlók szerepébe kellett illeszkedjenek, és az első három órában 8 cég közül ki kellett válasszanak egyet, amelyet megvásárolnának. A hátralevő 21 órában pedig ennek a cégnek a megvásárlására dolgoztak ki stratégiát.

Másnap szemtől szembe egy asztal mellé ültek a potenciális befektetőkkel, és fél órás beszélgetés alatt kellett meggyőzzék őket, hogy az általuk javasolt céget válasszák. A kolozsvári csapat megoldása első helyezést ért a XVII. Tímár László Esettanulmányi Megoldó Versenyen.

Gratulálunk csapatunknak a kiváló eredményhez!

Létrehozva: 2018/03/02

+