Egy mobil alkalmazás életciklusa az ötlettől a megvalósulásig - előadás a Halcyon Mobillal

Frissítve: 2019/01/11

A Szolgáltatások alapjai tantárgy keretében 2019. január 16-án, 11.20-12.50 óra között izgalmas előadásra kerül sor a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar A1-es termében. Bálint Katalin, a Halcyon Mobile UX designere és Deac Csilla, a cég marketingese tartanak előadást arról, hogy hogyan születik egy mobil applikáció. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Szolgáltatások alapjai tantárgy keretében 2019. január 16-án, 11.20-12.50 óra között izgalmas előadásra kerül sor a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar A1-es termében. Bálint Katalin, a Halcyon Mobile UX designere és Deac Csilla, a cég marketingese tartanak előadást arról, hogy hogyan születik egy mobil applikáció. Az előadás címe: Egy mobil alkalmazás életciklusa az ötlettől a megvalósulásig.

A Halcyon Mobile egy teljes körű szolgáltatást nyújtó mobil ügynökség, mely startupok és merész brandek számára dizájnol és fejleszt nativ mobil- illetve web alkalmazásokat. 

Termékeik milliókhoz jutnak el és intuitív, hasznos funkcionalitásaik által igyekeznek megkönnyíteni használóik mindennapjait. Az ötlettől az App Store-ig és Google Play-ig vezető út azonban számos technikai és tervezési kihívással van tele. Ezekről és az ezzel kapcsolatos tapasztalatairól számol be Bálint Katalin, UX designer, és Deac Csilla, marketing asszisztens, a mobil alkalmazások életciklusáról szóló előadásukban.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

 
 

Létrehozva: 2019/01/11

+