Hallgatóink a Solvers’ Cup 2017 nemzetközi esettanulmány versenyen

Frissítve: 2017/09/25

Tizenkét ország hallgatói között a Babeș-Bolyai Tudományegyetem képviseletében intézetünk csapata is meghívást kapott a Solvers’ Cup 2017 nemzetközi esettanulmány versenyre olyan egyetemek társaságában, mint például az Imperial College London, a Kölni Egyetem, a London School of Economics, a kanadai Haskayne School of Business, az Innsbrucki Egyetem vagy a St. Galleni Egyetem.

Tizenkét ország csapata között a Babeș-Bolyai Tudományegyetem képviseletében intézetünk hallgatói csapata is meghívást kapott a Solvers’ Cup 2017 nemzetközi esettanulmány versenyre, amely 2017. szeptember 15-18 között Budapesten került megrendezésre a Case Solvers szervezésében. A résztvevők olyan egyetemeket képviseltek, mint például az Imperial College London, a Kölni Egyetem, a London School of Economics, a kanadai Haskayne School of Business, az Innsbrucki Egyetem vagy a St. Galleni Egyetem.

A versenyen résztvevő csapatok a autóipari navigációs rendszerek globális piacán vezető szerepet betöltő NNG vállalat (az iGO navigációs megoldás gyártója) számára kellett egy jövőbeli fejlesztési stratégiát kidolgozzanak. A megoldások elkészítésére egy nap állt rendelkezésre. A versenyző csapatokat a szervezők három négycsapatos csoportra osztották, ahonnan a legjobbnak ítélt csapat juthatott be a verseny döntőjébe. A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemet képviselő csapatunk a házigazda Budapest, a svájci St. Gallen, valamint a csehországi Prága csapatával került egy csoportba, melyből ezúttal nem sikerült a döntőbe jutni. A versenyt végül Köln csapata nyerte, második helyezett a budapesti csapat, harmadik pedig a Belgrádi Egyetem csapata lett. 

A kolozsvári  csapat tagjai: Deák Péter (2. év, Gazdasági informatika), Éltes Rita (2. év, Menedzsment), Géger Gyopár (2. év, Marketing) és Szabó Norbert (2. év, Pénzügy és Bank).

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak!

Létrehozva: 2017/09/25

+