I. helyezés a XII. Tímár László Tanulmányi Emlékversenyen

Frissítve: 2013/02/26

2013. február 16-18 között került megrendezésre a veszprémi Pannon Egyetem szervezésében a XII. Tímár László Tanulmányi Emlékverseny. A kolozsvári csapat, holtversenyben a Miskolci Egyetem csapatával, a verseny első helyezését szerezte meg.

2013. február 16-18 között került megrendezésre a veszprémi Pannon Egyetem szervezésében a XII. Tímár László Tanulmányi Emlékverseny, amelyen az idén második alkalommal más egyetemek csapatai is részt vehettek. A nem veszprémi csapatok videokonferencia segítségével prezentálták megoldásukat a verseny zsűrijének. A kolozsvári csapat, holtversenyben a Miskolci Egyetem csapatával, a verseny első helyezését szerezte meg.

Az esettanulmányt február 16-án reggel tölthették le a csapatok, a kidolgozásra 10 óra állt rendelkezésükre, mely után a megoldást tartalmazó prezentációt és vezetői jelentést kellett leadják a résztvevők. A bemutatókra február 18-án, hétfőn került sor. A nem veszprémi csapatok külön csoportban, egymás között versenyeztek. A feladat során egy multinacionális biztosító társaság CRM rendszerének bevezetését kellett megtervezni és ütemezni, figyelembe véve a vállalat pénzügyi és humán erőforrás helyzetét.

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét a Prométeusz csapat képviselte, melyet Ábrahám Krisztina, Benkő Zsolt, Demeter Zselyke és Rákóczi Roland alkottak. A csapat I. helyezést szerzett holtversenyben a Miskolci Egyetem csapatával.

Létrehozva: 2013/02/26

+