Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Internship lehetőségek jelenlegi és jövőbeni mesteri hallgatóknak - E.ON Business Services Cluj

2019. január 16-án, szerdán, 17:20 órai kezdettel az E.ON Business Services Cluj képviselői mutatják be a magyar tagozat végzős, illetve mesteris hallgatóinak biztosított internship lehetőségeiket a kar 118-as termében. Az előadás során a vállalat könyvelési részlegei kerülnek bemutatásra, az egyes részlegek munkatársai nyújtanak betekintést a vállalat tevékenységeibe.

2019. január 16-án, szerdán, 17:20 órai kezdettel intézetünk partnervállalata, az E.ON Business Services Cluj képviselői mutatják be a magyar tagozat végzős, illetve mesteris hallgatóinak biztosított internship lehetőségeket.

Az előadásra a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as termében kerül sor, melyen a praktikadolgozat írása előtt álló másodéves hallgatók is részt vehetnek. Az interaktív előadás során a vállalat könyvelési részlegei kerülnek bemutatásra (bejövő számlázás, kimenő számlázás, banking, tárgyi eszköz, főkönyvi könyvelés), melynek során az egyes részlegeken dolgozók nyújtanak betekintést a vállalat mindennapi tevékenységeibe.

Minden érdeklődő diákot szeretettel várunk!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro