Intézetünk hallgatói a pécsi esettanulmány-versenyen

Frissítve: 2015/11/04

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet hallgatói idén is részt vettek a Pécsi Tudományegyetemen szervezett, Dr. Papp Lászlóról elnevezett esettanulmány versenyen. Intézetünket idén két hallgatói csapat képviseltette. A 4tune és a ConsultANTS csapat tagjai ezúttal is tisztesen helytálltak a színvonalas szakmai megmérettetésben, és jelentős szakmai és nemzetközi tapasztalattal gazdagodtak.

 
A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének hallgatói idén is részt vettek a Pécsi Tudományegyetemen szervezett, Dr. Papp Lászlóról elnevezett esettanulmány versenyen. Intézetünket idén két hallgatói csapat képviseltette a megmérettetésen a következő összeállításban:
  • 4tune csapat: Fekete Réka, Kerekes Gábor, Kovács-Pusztai Bálint és Székely Rita
  • ConsultANTS csapat: Csula-Albert Andrea, Dávid Gyopár, László Zoltán és Nagy Dezső Csongor
 
A versenyben résztvevő csapatoknak egy fémiparban tevékenykedő vállalat, a T. E. T. T. Mérnökiroda Kft. részére kellett egy olyan stratégiát kidolgozniuk, melynek keretén belül ki kellett térni a cég lehetséges beruházásainak finanszírozására is.
 
Hallgatóink ezúttal is tisztesen helytálltak a színvonalas szakmai megmérettetésben, és jelentős gyakorlati szakmai és nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodtak. 
 

Létrehozva: 2015/11/04

+