Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Intézetünk közös esettanulmány-versenye a VIBE Fesztivállal

2019. január 18-án intézetünk 3. éves Menedzsment szakirányos hallgatói mutatták be csapatban kidolgozott fejlesztési javaslatikat az idei VIBE Fesztivál megszervezésére vonatkozóan. Az esettanulmány-versenyre Értékteremtő folyamatok menedzsmentje tantárgy keretein belül került sor: a hallgatók 7 csapatot alkotva dolgoztak a félév során, megoldásaikat pedig a VIBE Events Management Kft. képviselői és partnerei értékelték ki.

Az esettanulmány-versenyen résztvevő összes csapat a VIBE által felajánlott ajándékcsomagban részesült, a legjobb és leginnovtívabb megoldásokat nyújtó két csapat pedig fesztivál-belépőket is nyert. A verseny első helyezettje a legjobb megoldást nyújtó Team Montana fantázianevű csapat tagjai Baricsán Tamás, Lakatos Orsolya, Szekeres Krisztián, Szép Réka Renáta, Vitus Szabolcs és Zajzon Renáta voltak.

A második helyezéssel járó különdíjat pedig a Griz Zsuzsanna, Győri Hunor, Ielciu Roland, Jeszenszky Attila, Frunza Roland és Kristály Erwin alkotta csapat tagjai érdemelték ki.

Gratulálunk a csapatoknak!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro