Intézetünk munkatársai vehették át a Közgazdász Fórum 2017-es Fiatal Szerző Díját

Frissítve: 2017/10/12

2017. október 6-án adták át a Közgazdász Fórum Fiatal Szerző Díját, amelyet ebben az évben intézetünk két munkatársa, Benedek Botond doktorandusz és Rácz Béla Gergely tanársegéd nyertek el a "The use of Monte Carlo simulation in the assessment of an agricultural investment project" című közös tanulmányukért. A díj célja kitüntetni a Közgazdász Fórumban adott évben fiatal szerző által publikált legkiemelkedőbb tanulmányt. Gratulálunk!

A Közgazdász Fórum tudományos folyóirat szerkesztőbizottságának döntése alapján intézetünk két munkatársa, Benedek Botond doktorandusz és Rácz Béla Gergely tanársegéd kapta meg a 2016-os évre szóló Fiatal Szerző Díjat. A díjazottak a Közgazdász Fórum XIX. évfolyam, 127. lapszámában megjelent "The use of Monte Carlo simulation in the assessment of an agricultural investment project" című közös cikkükért nyerték el az elismerést, amelyet a Romániai Magyar Közgazdász Társaság elnöke, Ciotlaus Pál adott át a szerzőknek 2017. október 6-án, a XXVI. Közgazdász Vándorgyűlés plenáris ülésén.

Gratulálunk a díjazottaknak és további sok sikert és eredményes munkát kívánunk az egyetemi oktatói és tudományos pályán!

Létrehozva: 2017/10/12

+