Kiváló döntős szereplés a Bespirited nemzetközi esettanulmány versenyen

Frissítve: 2019/11/25

Kiváló teljesítményt nyújtott csapatunk a budapesti Bespirited, angol nyelvű esettnulmány verseny top 10-es döntőjében, ahová 160 jelentkező csapat közül jutottak be a sikeres selejtező fordulók után. Gratulálunk az Ilyés Klarisz, Krika Andor és Márton Gergely (mindhárman Bank és Pénzügy II. év) alkotta csapatunknak!

2019. november 21-én került sor a Bespirited, angol nyelvű esettnulmány verseny döntőjére Budapesten, melyen a 160 nevező csapatból a legjobb 10 mérhette össze tudását.

A döntőben a csapatoknak 3 különböző témakörben kellett megmérkőzniük. Két előre elkészített prezentáció bemutatására került sor, majd egy kreatív feladatot kellett megoldaniuk, végül egy innovatív ötletet kellett javasolniuk, amivel a Diageo a cég megszilárdíthatja a piacvezető szerepét az alkoholos italok piacán. A programot egy logikai feladat megoldásával bővítették ki.

A verseny kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy hallgatóink megismerhessék a többi csapat munkáit, betekintést nyerjenek egy globális piacvezető vállalat működésébe, valamint, hogy szakmai és baráti kapcsolatot építsenek diákokkal és felső vezetőkkel.

Gratulálunk a szép teljesítményhez!

 

Létrehozva: 2019/11/25

+