Kiváló szereplés a Solvers’ Cup nemzetközi esettanulmány versenyen

Frissítve: 2018/09/20

Az első fordulóban első, a második fordulóban második, összesítésben – a későbbi győztes kanadai csapat mögött, és egy magyar és egy szlovén csapatot megelőzve - második helyezést értek el hallgatóink a Solvers’ Cup nemzetközi esettanulmány versenyen az elődöntő csoportban. Gratulálunk Barabási Tamás, Deák Péter, Éltes Rita és Szabó Norbert hallgatóinknak!

2018. szeptember 14-17. között került sor a Solvers’ Cup nemzetközi esettanulmány versenyre Budapesten, a Case Solvers és a Budapesti Corvinus Egyetem szervezésében. A versenyre intézetünk diákjai is meghívást kaptak, előző években elért nagyszerű nemzetközi versenyeredményei alapján. Az intézetünket képviselő hallgatók angol, kanadai, magyar, német, osztrák, szerb és szlovén egyetemek csapataival mérhették össze tudásukat.

A kétfordulós verseny első, 4 órás fordulójának témáját a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a második, 10 órás fordulójának témáját az OTP Bank szolgáltatta. A 12 csapat három elődöntős csoportban versenyzett a döntőbe jutásért, amelynek jogát a csoportelsők szerezhették meg. Intézetünk hallgatói kiválóan teljesítettek a csoportküzdelmek során, megnyerték az első fordulót, összesítésben pedig második helyet szereztek a csoportban.

Az elődöntő csoportunk, és végül a verseny döntőjének is győztese a kanadai Lazaridis Egyetem csapata lett.

Gratulálunk hallgatóinknak a nagyszerű eredményhez!

 

Létrehozva: 2018/09/20

+