Kolozsvári döntősök az IFUA Horváth & Partners esettanulmány versenyén

Frissítve: 2016/11/25

Az IFUA Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó vállalat 2016. november 18-án rendezte meg Budapesten esettanulmány versenyének döntő szakaszát az előfordulóból kiválasztott legjobb 10 csapat részvételével. A döntőben két csapat is képviselhette a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetet.

Az IFUA Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó vállalat 2016. november 18-án rendezte meg esettanulmány versenyének döntő szakaszát. Az előfordulóból kiválasztott legjobb 10 csapat Budapesten, a vállalat székhelyén mérhette össze tudását. Az előforduló eredményei alapján két csapat is képviselhette a döntőben a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét.

Az esettanulmány témája a 150. évfordulóját ünneplő Fővárosi Állat- és Növénykert volt. A versenyen csak első helyet hirdettek, a végső prezentációk alapján pedig kiderült, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem csapata adta a legjobb válaszokat az esettanulmány problémájára, így ők vihették el az első díjat.

Az intézetünket képviselő „FourInOne” csapat, melynek tagjai Fekete Réka (Vállalkozásmenedzsment, mesteri), Guttmann Csongor (Vállalati pénzügyi menedzsment, mesteri), Kiss Alpár (Vállalkozásmenedzsment, mesteri) és Szabó Sándor Zsolt (Vállalkozásmenedzsment, mesteri) voltak, a legjobb négy közé jutott be.

Szintén részt vett a verseny döntőjén a kolozsvári „4Tune” csapat, melynek tagjai Deák Levente (Pénzügy és Bank, 3. év), Deák Péter (Gazdasági informatika, 2. év), Fodor Attila (Pénzügy és Bank, 3. év) és Nagy Loránd (Vállalati pénzügyi menedzsment, mesteri) voltak.

Gratulálunk hallgatóinknak!

 

Létrehozva: 2016/11/25

+