Középdöntőbe jutás a Wizz Air menedzsment esettanulmány versenyén

Frissítve: 2019/10/08

44 ország 1214 csapata közül a legjobb 24 közé, azaz a középdöntőbe, jutott intézetünk hallgatói csapata a WizzYouthChallenge 2019 nemzetközi menedzsment esettanulmány versenyen. A Costiniuc Norbert-Dániel és Pál Tamás (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év), Szász Zalán (Menedzsment alapképzés, III. év) és Vojkuj Csongor (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, I. év) alkotta csapatunk kiváló teljesítménnyel érdemelte ki a továbbjutást. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk nekik a középdöntőben!

2019 szeptember 2-15. közt került megrendezésre a WizzYouthChallenge 2019 nemzetközi esettanulmányoldó verseny online előselejtezője, melynek szervezője  a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb diszkont légitársasága.

Az előselejtezőre 1214 csapat jelentkezett, 44 országból. A versenyzőknek egy olyan stratégiát kellett kidolgozniuk, mely hosszú távon képes fenntarthatóvá tenni a vállalat üzleti tevékenységét, mindezt a lehető legkörnyezetbarátabb módon.

Az előselejtezős megoldások kiértékelése után, a zsűri döntése értelmében a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar Magyar Intézetének csapata, a Jetlag Consulting kvalifikálta magát a 24 csapatot számláló középdöntőbe, mely 2019. október 15-16. közt kerül megrendezésre Budapesten, a vállalat székhelyén.

A Jetlag Consulting csapat tagjai: Costiniuc Norbert-Dániel  (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év), Pál Tamás (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év), Szász Zalán (Menedzsment alapképzés, III. év) és Vojkuj Csongor (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, I. év).

Gratulálunk a csapatnak, és sok sikert kívánunk a középdöntőben!

Létrehozva: 2019/10/08

+