Különdíj a PricewaterhouseCoopers menedzsment és pénzügy esettanulmány versenyen

Frissítve: 2018/11/13

Különdíjban részesült Pádár Zsuzsánna harmadéves Pénzügy és Bank szakos hallgatónk a PricewaterhouseCoopers Consulting Challenge angol nyelvű menedzsment és pénzügy esettanulmány verseny budapesti döntőjében. Gratulálunk hallgatónknak!

2018. november 7-12. között ötödik alkalommal került megrendezésre a PricewaterhouseCoopers (PwC) által szervezett Consulting Challenge esettanulmány verseny Budapesten. A döntőbe jutás feltétele egy egyéni selejtező fordulón való részvétel és jó teljesítmény volt, itt négy óra állt a versenyzők rendelkezésére, ahhoz, hogy egy önvezető autók számára szoftvert gyártó vállalatnak egy termékportfólió bővítési stratégiát kidolgozzanak majd a megoldásaikat angol nyelven prezentálják a PwC tanácsadóiból álló zsűrinek. A döntőben a legjobb 24 versenyző mérettethette meg magát, melyek között Pádár Zsuzsánna is szerepelt.

A döntőben a versenyzőket hat darab négy fős csapatba osztották be, és huszonnégy óra állt a rendelkezésükre ahhoz, hogy elemezzék, hogy milyen lehetőségei vannak egy telekommunikációs vállalatnak az e-sport piacon, és kidolgozzanak egy implementálható piacralépési stratégiát. Minden csapat mellett a PwC egy tanácsadója állt mentorként, aki végigkisérte a csapatok munkáját, melynek eredményét egy szakmai zsűrinek kellett prezentálni. A prezentációk értékelése alapján Pádár Zsuzsánna nyerte el a verseny különdíját, melynek keretén belül egy három hónapos tanácsadó gyakornoki lehetőséget kapott a PwC tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó vállalatnál.

Gratulálunk hallgatónknak!

Létrehozva: 2018/11/13

+