Lesz őszi magyarországi részképzős pályázat!

Frissítve: 2013/06/11

A 2013/2014-es tanév őszi szemeszterére  a miniszteri ösztöndíjas részképzős pályázat megjelenése - teljes szemeszteres részképzésre és részképzős tanulmányútra -  közeljövőben várható!

A pályázat várható megjelenése: 2013. június vége, július eleje, a pályázat várható beadási határideje: 2013. augusztus eleje.

2013/2014-es tanév őszi szemeszterére a miniszteri ösztöndíjas részképzős pályázat megjelenése - teljes szemeszteres részképzésre és részképzős tanulmányútra -  a közeljövőben várható!

  • a pályázat várható megjelenése: 2013. június vége, július eleje
  • a pályázat várható beadási határideje: 2013. augusztus eleje

A pályázat meghatározó, egyik legfontosabb melléklete a magyarországi intézménytől kapott Befogadó nyilatkozatA késői megjelenés miatt javasoljuk az intézménytől még a jelen, 2012/2013-as tanév tavaszi szemeszterének (vizsgaidőszak) végéig beszerezni az őszi félévre vonatkozó befogadó nyilatkozatot. A miniszteri ösztöndíjas részképzésről létezik egy a magyarországi fogadó felsőoktatási intézmény számára szóló Tájékoztató leírás. A befogadó nyilatkozat kérésekor szükség esetén ezt a tájékoztatót a pályázni kívánó hallgatók ismertessék a fogadó intézménnyel!

Javasoljuk még továbbá, hogy a várható nyár közepi beadás miatt a tanulmányokra (jogviszony igazolás), egyéb tevékenységre (publikáció, tanulmányi verseny, közösségi tevékenység stb.) vonatkozó igazolásokat, lehetséges mellékleteket készítsék elő illetve szerezzék be a pályázni kívánó hallgatók!

Letölthető dokumentumok:

Befogadó nyilatkozat

Intézményi tájékoztató

A részképzésre való jelentkezést továbbra is a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet bonyolítja. Részletekért figyelje a KMEI honlapját, vagy érdeklődjön az office@kmei.ro e-mail címen.

Létrehozva: 2013/06/11

+