Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Londoni menedzsment versenyre jutott tovább egy mesteris és egy harmadéves hallgatónk

Szabó Norbert első éves Vállalkozásmenedzsment szakos mesteris hallgatónk és Kelemen Kincső harmadéves Gazdasági informatika szakos hallgatónk kijutott a UCL School of Management által Londonban szervezett UCL Business Game gyakorlati menedzsment esettanulmány verseny helyszíni élő fordulójára. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk nekik a 2018. október 27-28-i londoni döntőben!

Idén  is megszervezik a UCL Business Game menedzsment esettanulmányversenyt, amelynek londoni, végső fordulójára két kolozsvári magyar tagozatos közgazdász diák is bejutott. Szabó Norbert és Kelemen Kincső hallgatóink sikerrel teljesítették a rangos nemzetközi esettanulmány verseny komoly szakmai, gyakorlati előválogatását, és elnyerték a verseny londoni döntő fordulójában való részvétel jogát.

A verseny döntő fordulójára 2018. október 27-28-án kerül sor.

Gratulálunk a hallgatóinknak, és sok sikert kívánunk nekik Londonban!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro