Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Marketing Event Agárdi Irmával kiskereskedelmi stratégiák témában

dr. Agárdi Irma, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar meghívottjaként, előadást tart mesterképzésen a kiskereskedelmi marketing tantárgy keretében 2018. október 29-én 17:20 órai kezdettel a 006-os teremben Kiskereskedelmi stratégiák címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

dr. Agárdi Irma, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar meghívottjaként előadást tart Kiskereskedelmi stratégiák címmel 2018. október 29-én 17:20 órai kezdettel a 006-os teremben a Marketing Stratégiák és Politikák mesterképzésen.

Agárdi Irma a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Tanszékének docense, szakmai tevékenységét többször is díjazták, a Harsányi István Díj, a Marketing-szakkönyv Díj és az EMOK konferencia Legjobb Előadás díj birtokosa. Kutatói ösztöndíjasként dolgozott a Passaui Egyetem Marketing Tanszékén, illetve az HEC Paris Marketing Intézetében. Vendégelőadóként oktatott a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen, a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen és a Zürichi Alkalmazott Tudományok Egyetemén (ZHAW). Szakmai tapasztalata a kereskedelem, kutatás-módszertan, CRM területére terjed ki. Üzleti tanácsadóként dolgozott többek között a Malév, a Magyar Telekom és a Magyar Posta számára.

Az előadás nyitott minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro