Marketing Event Ambrus Tímeával, a Travelminit operációs menedzserével

Frissítve: 2018/10/22

A Marketingtervezés tantárgy keretében, október 23-án 11:20 órai kezdettel a 329-es teremben Ambrus Tímea, a Travelminit operációs menedzsere tart előadást Travelminit, a szállásfoglalás EMAG-ja címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2018. október 23-án11:20 órai kezdettel a 329-es teremben Ambrus Tímea, a Travelminit operációs menedzsere, karunk Alumni tagja, tart előadást Travelminit, a szállásfoglalás EMAG-ja címmel.

A kolozsvári székhelyű Travelminit vállalat 2013-ban kezdte tevékenységét az online szállásfoglalási piacon. Napjainkban a régió leggyorsabban növekvő szállásközvetítő vállalkozásának számít.  A vállalat sikere az egyedi termékfejlesztésben, marketingben és foglalási módszereiben rejlik. A harmadéves diákok marketingtervet készítenek a vállalat ismertségének növelése céljából Az előadás érdekes lehet minden olyan diák számára, aki marketing ismereteket szeretne szerezni egy erős piaci versenykörnyezetben tevékenykedő on-line szállásfoglalói vállalatról.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2018/10/22

+