Marketing Event Branea Róberttel, az EKE teljesítménytúrák szervezőjével

Frissítve: 2017/10/29

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2017. október 31-én 11:20 órai kezdettel a 329-es teremben sor kerül a harmadik vállalati projektfeladat bemutatására. Branea Róbert, a kolozsvári Erdélyi Kárpát Egyesület (EKE) egyik programszervezője előadást tart Az EKE teljesítménytúráinak piaci pozicionálása címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2017. október 31-én 11:20 órai kezdettel a 329-es teremben sor kerül a harmadik vállalati projektfeladat bemutatására. Branea Róbert, a kolozsvári EKE egyik programszervezője előadást tart Az EKE teljesítménytúráinak piaci pozicionálása címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. 

Az Erdélyi Kárpát Egyesület – Kolozsvár 1891, egy nonprofit szervezet, amelynek célja a természetjárással és túrázással kapcsolatos tevékenységek szervezése. A szervezett programok közül kiemelkednek a gyalogos és a kerékpáros teljesítménytúrák (Jókai-Vasvári-Kós). A teljesítménytúrák egyre népszerűbbek, az idén összesen 600 résztvevőjük volt. A harmadéves diákok marketingtervet készítenek a teljesítménytúra-sorozat piaci pozíciójának  megerősítése és fejlesztése céljából, amely jelenleg a maga nemében országos szinten egyedülálló.

Az előadáson számítunk az EKE további képviselőire is: Szima Márton, elnök, EKE–Kolozsvár 1891; Tóthpál Tamás, alapító tag, a teljesítménytúrák beindítója, több éven keresztül főszervezője, az Erdély (a Szabadság keretén belül, havonta egyszer megjelenő EKE-melléklet főszerkesztője); Nagy Zoltán, alelnök, EKE Torda, volt Jókai TT főszervező; Venczel Enikő, tag, EKE–Kolozsvár 1891, TT-sorozat főszervező; Kerekes Edit, újságíró, Szabadság, az Erdély lapfelelőse; Veres Ágnes, titkár, EKE – országos szervezet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2017/10/29

+