Marketing Event Dombi Tündével a Brillis szemüveglencse márkáról

Frissítve: 2017/10/19

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2017. október 24-én 11:20 órai kezdettel a 329-es teremben sor kerül az első vállalati projektfeladat bemutatására. Ezúttal Dombi Tünde, az Optiko Kft. vállalatfejlesztési menedzsere tart előadást a Brillis feltörekvő szemüveglencse márka az optikai termékek piacán címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2017. október 24-én 11:20 órai kezdettel a 329-es teremben Dombi Tünde, az Optiko Kft. üzletfejlesztési menedzsere tart előadást Brillis feltörekvő szemüveglencse márka az optikai termékek piacán címmel.

A szatmárnémeti székhelyű Optiko Kft. Brillis márkanév alatt 2013 óta állít elő szemüveglencsét a romániai és a magyarországi B2B piacra. Kedvezőbb áraival és az egyedileg legyártott lencsék rövidebb időn belüli előállításával különbözteti meg magát a multinacionális szemüveglencse gyártók ajánlataitól. A harmadéves diákok kommunikációs- és marketingtervet készítenek a B2B piacon a Brillis márka számára. Az előadás érdekes lehet minden olyan diák számára, aki érdeklődik B2B piac sajátos marketingje iránt.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2017/10/19

+