Marketing Event Fazakas Szilárddal, a Chocolate Management tulajdonosával

Frissítve: 2018/10/08

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2018. október 10-én 17:20 órai kezdettel a 118-as teremben sor kerül az első vállalati projektfeladat bemutatására. Fazakas Szilárd, a Chocolate Management tulajdonosa és ügyvezető igazgatója tart előadást a Krausz csokoládé márka újratöltve címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2018. október 10-én 17:20 órai kezdettel a 118-as teremben Fazakas Szilárd, a Chocolate Management tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, valamint a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar alumni diákja, tart előadást a Krausz csokoládé márka újratöltve címmel.

A Chocolate Management  Krausz márkanév alatt 2016 óta foglalkozik  prémium kategóriás csokoládék gyártásával és forgalmazásával a romániai piacon. Az egyedi termékpalettáját képező kézműves csokoládék és a fennmaradó családi recept autentikus összetevőivel és íz világával különbözteti meg magát a multinacionális csokoládé gyártók ajánlataitól. A harmadéves diákok marketingtervet készítenek a Krausz márka kiterjesztésére. Az előadás érdekes lehet minden olyan diák számára, aki betekintést szeretne kapni egy márka kiterjesztésnek marketing kihívásaiba.

Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2018/10/08

+