Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Marketing Event Fazakas Szilárddal, a Chocolate Management tulajdonosával

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2018. október 10-én 17:20 órai kezdettel a 118-as teremben sor kerül az első vállalati projektfeladat bemutatására. Fazakas Szilárd, a Chocolate Management tulajdonosa és ügyvezető igazgatója tart előadást a Krausz csokoládé márka újratöltve címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2018. október 10-én 17:20 órai kezdettel a 118-as teremben Fazakas Szilárd, a Chocolate Management tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, valamint a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar alumni diákja, tart előadást a Krausz csokoládé márka újratöltve címmel.

A Chocolate Management  Krausz márkanév alatt 2016 óta foglalkozik  prémium kategóriás csokoládék gyártásával és forgalmazásával a romániai piacon. Az egyedi termékpalettáját képező kézműves csokoládék és a fennmaradó családi recept autentikus összetevőivel és íz világával különbözteti meg magát a multinacionális csokoládé gyártók ajánlataitól. A harmadéves diákok marketingtervet készítenek a Krausz márka kiterjesztésére. Az előadás érdekes lehet minden olyan diák számára, aki betekintést szeretne kapni egy márka kiterjesztésnek marketing kihívásaiba.

Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro