Marketing Event - Kereskedelmi marketing vállalati projekt bemutató

Frissítve: 2017/01/02

A Kereskedelmi marketing tantárgy keretében, 2017. január 10-én, 17.20 órától a Kar 118 termében vállalati projekt bemutatóra kerül sor „Milyen a sikeres értékesítési stratégia egy prémium csokoládé számára? – Sára. A fenséges édesség.” címmel. A csokoládékülönlegesség értékesítési stratégiáját Ilyés Ágnes és Csukás Attila, másodéves Marketing Stratégiák és Politikák mesteris diákok dolgozták ki. 

A Kereskedelmi marketing tantárgy keretében, 2017. január 10-én, 17.20 órai kezdettel a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118 termében vállalati projekt bemutatóra kerül sor „Milyen a sikeres értékesítési stratégia egy prémium csokoládé számára? – Sára. A fenséges édesség” címmel. 

Egy édesipari vállalat számára egy új csokoládékülönlegesség értékesítési stratégiáját Ilyés Ágnes és Csukás Attila, másodéves Marketing Stratégiák és Politikák mesterképzős diákok dolgozták ki. A nyílt szemináriumi bemutató lehetőséget ad az érdeklődők számára, hogy betekintést nyerjenek a Marketing Stratégiák és Politikák mesteri tevékenységébe. A feldolgozott téma különösen hasznos ötleteket mutat be azok számára is, akik az értékesítésben dolgoznak, mivel innovatív értékesítési megoldást kínál egy kisvállalat számára egy erős versenykörnyezetben.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Létrehozva: 2017/01/02

+