Marketing Event Nagy Előddel, az Agrosel marketing igazgatójával

Frissítve: 2017/10/20

A Marketingtervezés tantárgy keretében, október 25-én 14:00 órai kezdettel a 006-os teremben Nagy Előd, az Agrosel marketing igazgatója tart előadást Márkaismertség és profitabilitás az Agroselnél címmel. Az előadás a tantárgy keretében zajló, második vállalati projektfeladat bemutatását is jelenti egyben, de érdekes lehet mindazok számára, akik a márkaépítés és eredményesség kapcsolatáról szeretnének többet megtudni.

A Marketingtervezés tantárgy keretében, október 25-én 14:00 órai kezdettel a 006-os teremben Nagy Előd, az Agrosel marketing igazgatója tart előadást Márkaismertség és profitabilitás az Agroselnél címmel.

Az aranyosgyéresi székhelyű Agrosel vállalat 1998-ban kezdte kereskedelmi tevékenységét a vetőmagok piacán. 2004-től kutató részleget hozott létre helyi vetőmagok fejlesztésére. Napjainkban az Agrosel vállalat vezető szerepet tölt be a romániai hobby vetőmagpiacon. A vállalat sikere a tudatos márkamenedzsmentben rejlik. Tapasztalataik szerint a márkaismertség és a marketing mix finomhangolása a profitabilitás növekedéséhez vezet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2017/10/20

+