Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Marketing event Surányi Balázzsal

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar  őszi szemeszteres Marketing events előadás-sorozatának első meghívottja Surányi Balázs, Business Unit Manager az Autonet Importnál. Előadásában Az Auto Check Center szervizhálózat marketingtevékenységeiről fog beszélni. Az előadásra 2014. október 20-án kerül sor 11.20 órától a 009-es teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Közgazdaság- és Gazdálkodártudományi Kar magyar tagozatán oktatott marketing tantárgyak keretében az őszi szemeszterben több vendégelőadó szakembert várunk. Az előadások kapcsolódnak egy-egy tantárgyhoz, de nyitottak minden diák és érdeklődő számára is.

Az első meghívott előadó Surányi Balázs, Business Unit Manager az Autonet Importnál. Előadásában Az Auto Check Center szervizhálózat marketingtevékenységeiről fog beszélni. A vállalat bemutatása mellet ismerteti az Auto Check Center koncepcióját és szerepét az ügyfélelégedettség és a vállalat piaci részesedésének növelésében.

Az előadásra 2014. október 20-án kerül sor 11.20 órától a 009-es teremben.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro