Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Marketingkutatás a gyakorlatban – 2019

 

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a kilenc éve elindított Marketingkutatás a gyakorlatban programot. A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2019. február 10-ig várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a kilenc éve elkezdett Marketingkutatás a gyakorlatban című programot. A program keretében kérdőíves felmérést készítünk egy termék/szolgáltatás keresletéről, egy márka imázsáról, vásárlói elégedettségéről, egy reklámkampány hatékonyságáról stb.

Előző években a programban a következő vállalatok és szervezetek vettek részt: Codespring, Kolozsvári Magyar Opera, Pont, Promoteus Advertising, Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Ginax Power, Agrosel, Regio Consult, Creativ Fun, Mikó Étterem, Seeme GPS, BendKopp, Autonet, Mercurius Info Tour, Prisma egyesület, Biodental Implant, BW Photo Booth, Cosmetic Plant, END-IBO és a Halcyon Mobile. Köszönjük partnereinknek a szakmai támogatást!

A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. Minden marketingkutatási projekt egyedi, személyre szabott, és ennek megfelelően alakítjuk ki a diákokból álló 3-4 fős csapatokat.

A marketingkutatási projekt szerves része a diákok végső értékelésének. A projektre kapott jegyet szemináriumi tevékenységként számoljuk el, a végső jegy 40%-át teszi ki. 

A marketingkutatási projekteket 2019. március-május időszakban végezzük.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2019. február 10-ig várjuk a monika.alt@econ.ubbcluj.ro e-mail címen.

Programfelelős: dr. Alt Mónika-Anetta, docens

e-mail: monika.alt@econ.ubbcluj.ro, mobil: 0744 132 896

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro