Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Marketingtervezés a gyakorlatban 2018-2019

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán, a Marketingtervezés tantárgy keretében a 2018-2019-es tanévben is folytatjuk a kilenc éve elindított Marketingtervezés a gyakorlatban című programot. A program során a vállalatok innovatív ötleteket kapnak a fiatal generációtól, míg a diákok gyakorlati tapasztalatra tehetnek szert. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2018. szeptember 10-ig várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingtervezés tantárgy keretében a 2018-2019-es tanévben is folytatjuk a már nyolc éve elindított Marketingtervezés a gyakorlatban című programot. A program keretében a vállalatok számos innovatív ötletet kapnak a fiatal generációtól, míg a diákok gyakorlati tapasztalatra tehetnek szert.

A programban a következő vállalatok vettek eddig részt: Arcadom, Codspring, Unilact, Cosm Fan, Kolozsvári Magyar Opera, Mind Fitness Games, Gonzo Interiors, Memorix, Autonet, Vinca Wines, Bridge Language Study House Egyesület, Weingut Brutler & Lieb, SoupeR, Autokov, Vitacom Electronics, Ghandi, Hitter Technologies, Agrosel, Optiko és az Erdélyi Kárpát Egyesület (EKE) – Kolozsvár 1891.

A program keretében a diákok valós marketingtervet készítenek a programban résztvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. A marketingterv vonatkozhat egy új termékre vagy a vállalat éves marketing tevékenységére. A marketing terv szerkezete megtekinthető itt.

A jelentkezők közül három vállalat kerül kiválasztásra. A program indítása után a vállalatok képviselői egy bemutató keretében ismertetik a vállalatot, felvázolják a marketingterv lehetséges céljait és válaszolnak a projekten dolgozó hallgatók kérdéseire. 

A marketingtervet 4-5 fős diák csapatok dolgozzák ki. Egy esettanulmányon több csapat is dolgozik, így különböző nézőpontok kerülnek megvilágításra. A marketingterv szerves része a diákok végső értékelésének. A marketingterv 2018. október és december között kerül kidolgozásra és 2019. januárjában kerül bemutatásra.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2018. szeptember 10-ig várjuk.

Programfelelős: dr. Alt Mónika Anetta, egyetemi docens, email: monika.alt@econ.ubbcluj.ro

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro