Második hely a bukaresti Mastercard Case Challenge menedzsment esettanulmány versenyen

Frissítve: 2019/06/02

Molnár Eszter (Gazdasági informatika 2. év), Szekeres Krisztián (Menedzsment 3. év) és Vizeli Ibolya (Marketing 3. év) személyében három hallgatónk is bejutott a bukaresti Mastercard Case Challenge menedzsment esettanulmány verseny top 12-es döntőjébe, ahol mindhárman kiváló szakmai teljesítményt nyújtottak, és Vizeli Ibolya csapatával a 2. helyezést is elérte. Gratulálunk hallgatóinknak!

2019. május 30-án, Bukarestben került megszervezésre a Mastercard Case Challenge, a Case Solvers és a Mastercard Advisors által meghirdetett menedzsment esettanulmány verseny, amelyen intézetünk három hallgatója, Molnár Eszter, Szekeres Krisztián és Vizeli Ibolya is részt vett.

Az eseményre 40 diák jelentkezett, a helyszíni megmérettetésre pedig 12 jelentkező kapott meghívást, akiket a szervezők a helyszínen három fős csapatokba osztottak. Az esemény első részében a résztvevők közelebbről is megismerhették a Mastercard Advisors tevékenységét, ezt követően pedig egy esettanulmány oldással kapcsolatos képzésen vettek részt. A nap hátralévő részében került sor a versenyre, amely során a csapatoknak egy képzeletbeli ország kormányának kellett tanácsot adniuk azzal kapcsolatban, hogy milyen stratégia mentén digitalizálja a tömegközlekedési jegyrendszert. A megoldások kidolgozására 3 óra állt a csapatok rendelkezésére, majd ezt követték a prezentációk és a kiértékelések, ahol kiderült, hogy Vizeli Ibolya és csapata második helyezést ért el a versenyen.

Gratulálunk hallgatóinknak!

Létrehozva: 2019/06/02

+