Második hely és két különdíj a BGE pénzügy és menedzsment versenyén

Frissítve: 2017/12/01

Második helyezést értek el, és emellett két különdíjat is szereztek hallgatóink a Budapesti Gazdasági Egyetem által szervezett VI. Országos Controlling Esettanulmány Versenyen. Csapatunk tagjai Bálint Alexandra Teodóra (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, 2. év), Boros Éva (Menedzsment 3. év), Deák Levente (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, 1. év) és Deák Péter (Gazdasági informatika 3. év) voltak. Gratulálunk!

2017. november 25-27. között került megrendezésre a VI. Országos Controlling Esettanulmány Verseny (OCEV), a Budapesti Gazdasági Egyetem szervezésében. A versenyen intézetünket a Synergy csapat képviselte, melynek tagjai Bálint Alexandra Teodóra, Boros Éva, Deák Levente és Deák Péter voltak.

Az esetet az Elmű-Émász vállalat adta. A versenyzőknek arról kellett dönteni, hogy a meglévő, hagyományos autókból álló flotta hogyan, milyen ütemben és milyen finanszírozáson keresztül kerüljön lecserélésre elektromos autókra. A versenyen a Synergy csapatnak sikerült a második helyezést elnyernie, emellett a PwC vállalat különdíjában is részesültek, illetve Deák Levente elnyerte a legjobb előadói különdíjat is.

A döntő helyszíne az OTP Fáy András Alapítvány (OK Központ) székháza volt. A prezentációk után a versenyzőknek lehetőségük nyílt visszajelzést kérni a zsűri tagjaitól és a vállalat vezetőjétől.

A verseny végeredménye:

  1. díj: Budapesti Corvinus Egyetem
  2. díj: Babeș–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
  3. díj: Miskolci Egyetem

Gratulálunk hallgatóinknak!

 

Létrehozva: 2017/12/01

+