Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Még 3 napig lehet jelentkezni a XI. Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenyére

Elkezdődött a visszaszámlálás a XI. Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenyének indításáig. A versenyre még 3 napig jelentkezhetnek 3 fős csapatokban azok a középiskolás diákok, akik szeretnék kipróbálni a gazdasági ismereteiket és készségeiket egy valós vállalati feladat megoldásában. A háromfordulós verseny életre szóló szakmai tapasztalatot nyújt, valamint értékes nyereményekkel és felejthetetlen élményekkel várja a jelentkezőket. Jelentkezz most!

Elkezdődött a visszaszámlálás a XI. Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenyének indításáig. A versenyre még 3 napig jelentkezhetnek olyan 3 fős középiskolás csapatok, akik szeretnék kipróbálni a gazdasági ismereteiket és készségeiket egy valós vállalati feladat megoldásában. A háromfordulós verseny életre szóló szakmai tapasztalatot nyújt, valamint értékes nyereményekkel és felejthetetlen élményekkel várja a jelentkezőket. 

Miért érdemes regisztrálnotok?

  • mert egy életre szóló szakmai tapasztalat
  • értékes ajándékok és komoly pénznyeremény vár
  • a díjazottaknak pluszpont jár a közgáz magyar tagozatos felvételijén

Egy iskolából több csapat is jelentkezhet a versenyre, valamint a legjobb iskolából több csapat is bejuthat a kolozsvári döntőbe!

Részletekért kattints ide: http://hu.econ.ubbcluj.ro/rendezvenyek/xi-kozepiskolasok-uzleti-tanacsado-versenye

Beszámoló a X. Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenyéről: X. KÜTV

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro